greenmanpowerplants

Superfoods & Medicinal plants

Blog

RSS
Ratten eerder dood
9/23/2012 10:53:02 AM
Een nieuwe Franse studie (Universiteit van Caen en Criigen) suggereert dat ratten op een dieet van veelgebruikte genetisch gemanipuleerde mais eerder sterven dan normaal, meer nier-en lever schade. ontwikkelen en meer tumoren ontwikkelen.

A new French study (University of Caen and Criigen) suggests that rats on a diet of common genetically engineered maize die much faster than normal and have increased kidney and liver damage and develop more tumors.

bron/source: Volkskrant 21 september 2012
Electromagnetische vervuiling
9/14/2012 1:55:00 PM
In de afgelopen 20 jaar hebben wij allerlei apparaten om ons heen verzameld. Deze apparaten vergemakkelijken ons leven aanzienlijk. De mobiele telefoon, de computer, de magnetron, maar ook de dimmer voor die sfeervolle lamp zijn hier bekende voorbeelden van. Al deze apparaten veroorzaken vervuilende frequenties waardoor er elektromagnetische velden (straling) ontstaan. Onderzoekers vinden steeds vaker aanwijzingen die erop wijzen dat deze straling en Dirty Electricity een negatieve invloed kunnen hebben op onze gezondheid.

De belangrijkste twee veroorzakers van Dirty Electricity zijn globaal in te delen in enerzijds de transformatoren die verwerkt zijn in opladers en/of stroomvoorzieners van allerlei elektrische apparaten, anderzijds energiebesparende producten zoals lichtdimmers en spaarlampen. Aangezien deze relatief nieuwe producten de belangrijkste veroorzakers zijn van Dirty Electricity is het logisch dat dit fenomeen onder het publiek nog vrij onbekend is.

Niet iedereen is even gevoelig voor straling veroorzaakt door Dirty Electricity als ook voor andere straling. Er zijn vele symptomen die erop zouden kunnen wijzen dat je hier wel degelijk gevoelig voor bent zonder je hiervan bewust te zijn. Enige kenmerken van (over)gevoeligheid hiervoor zijn: slapeloosheid/chronische vermoeidheid, hoofdpijn, depressiviteit en vergeetachtigheid. Zomaar enkele voorbeelden die te maken kunnen hebben met een verstoorde leefomgeving of werkplek door deze vormen van straling.

Met de STETZERIZER MicroSurge Meter is eenvoudig te meten in hoeverre er in uw woning of werkomgeving sprake is van Dirty Electricity. En met de STETZERIZER Filters kunt u de aanwezige Dirty Electricity aanzienlijk reduceren. 

STETZERIZER Filters zijn ontwikkeld om de amplitude (pieken) van microgolven op de elektriciteitsbedrading te verkleinen. Zij zijn het meest effectief op de frequenties tussen 4-100 kHz. Door de intensiteit van deze hoogfrequente microgolven te verlagen, verminderen de filters de aanwezige elektriciteitsnetvervuiling (Dirty Electricity).

In een gemiddelde woning dienen ongeveer 15 Filters te worden geplaatst om een optimaal resultaat te bereiken. Met de STETZERIZER MicroSurge Meter meet u de aanwezige vervuiling in het elektriciteitsnet. Indien de straling hoger is dan 30 GS-units wordt aanbevolen een filter te plaatsen.
 

De STETZERIZER Filters hebben een lange levensduur en kunnen net als gewone stekkers worden aangesloten op het stopcontact. Zij verlagen de hoeveelheid Dirty Electricity aanzienlijk door de intensiteit van hoogfrequent microspanningspieken te reduceren. 

Bij het installeren van de filters wordt gewerkt vanaf de meterkast. Vanaf de meterkast wordt de bedrading als het ware gevolgd door de stopcontacten met behulp van de STETZERIZER MicroSurge Meter een voor een te meten waarbij telkens de mate van Dirty Electricity wordt bepaald. Als na plaatsing van een filter in een stopcontact de Dirty Electricity daar met 15% of meer afneemt laat u de filter zitten en meet u vervolgens de mate van Dirty Electricity in het volgende stopcontact, waar u weer een filter plaatst indien u hoge waarden meet. Plaatsing van een filter in een stopcontact verlaagt ook de hoeveelheid Dirty Electricity bij andere stopcontacten, waardoor uiteindelijk een optimaal resultaat (< 25 GS units) kan worden bereikt bij plaatsing van verschillende filters.

Wij verkopen stof met uitstekende afschermingseigenschappen tegen
elektromagnetische straling afkomstig uit uw mobiele telefoon.

De stof bestaat uit 100% katoen met geïntegreerd beschermend materiaal.

Deze stof kunnen wij voor u in uw telefoonhoesje naaien of opalkken of wij kunnen een klein stukje materiaal opsturen die u zelf in uw hoesje kunt bevestigen.

Hierdoor lost u alvast iets op. En beschermt u uzelf tegen de nadelige gevolgen van de lectromagnetische straling die van uw mobiele telefoon afkomt.
 
 
2 items total